Пральна машина AEG L8FEC68SR

Пральна машина AEG L8FEC68SR
Пральна машина AEG L8FEC68SR
Пральна машина AEG L8FEC68SR
Пральна машина AEG L8FEC68SR
В наявності
0
Модель: L8FEC68SR
35 461 грн
Знайшли дешевше?
Короткий опис
Пральна машина AEG L8FEC68SR з технологією ÖKOMix розподіляє мийний засіб і кондиціонер економно та рівномірно, це сприяє чудовому відпиранню. Програма щоденного прання OKOPower забезпечує відмінні результати всього за 5... Читати далі...

Пральна машина AEG L8FEC68SR з технологією ÖKOMix розподіляє мийний засіб і кондиціонер економно та рівномірно, це сприяє чудовому відпиранню. Програма щоденного прання OKOPower забезпечує відмінні результати всього за 59 хвилин без зниження продуктивності.

Модель АЕГ L8FEC68SR розрахована на 8 кг, можливе половинне завантаження. Система Prosense® регулює параметри циклу залежно від обсягу завантаження. Технологія дає змогу значно заощадити час та електроенергію, не втрачаючи в якості.

Інверторний двигун ÖKO забезпечує високу продуктивність, довгий термін служби і тиху роботу. Модель відповідає класу A+++.

Програма обробки парою зменшує кількість складок на одязі та усуває неприємні запахи. Технологія Fuzzy Logic визначить, яку саме білизну ви перете, скільки і яким мийним засобом, і залежно від цього дозує воду, тривалість прання і навіть вибере оптимальну температуру.

Захист від протікання з датчиком Aqua Control гарантує безпеку роботи. У разі переливу система перекриє подачу води, насос відкачає її в каналізацію.

За допомогою кнопок і великого LCD-дисплея проводиться вибір з 10 програм.

Ключові переваги:

Технологія Fuzzy Logic

Захист від протікання з датчиком Aqua Control

Інверторний двигун

Деталі

Надзвичайно мале енергоспоживання: 0.54 кВтг, 55 л для програми Бавовна 60°C за умови завантаження 8 кг

Технологія прання Jet system

Програми прання: Бавовна, Синтетика, Делікатне прання, Вовна Плюс, Обробка парою, OKOPower, Antiallergy, Quick 20 Min 3 Kg, Outdoor / Jacket Sport, Джинси

Опції економії часу

Контроль дисбалансу

Технологія Fuzzy Logic

Функція відкладеного старту

Число відділень дозатора для мийних засобів 3

Функція "Захист дітей"

Ніжки: 4 регульовані ніжки

Захист від протікання з датчиком Aqua Control

Продуктивність

Motor system: Інверторний із постійними магнітами

Рівень шуму (за МЕК 704-3), дБ(А) 47

Рівень шуму під час віджимання (IEC7043), дБ(А) 75

Встановлення

Підключення до води: Холодна

Максимальна глибина, мм: 600

Вага, кг 73.5

Енергія

Річне споживання електроенергії, кВтг 108

Потужність підключення (Вт) 2200

Інші

PNC 914 550 813

Дисплей: Великий LED

Класи Енергоефективності/Прання/Віджиму A+++/A/A/A

Номінальна напруга, В 230

Ця модель із фронтальним розташуванням дверцят заслуговує на особливу увагу: її завантаження становить цілих 8 кг, а технології турботи про тканини дають змогу користуватися речами значно довше. У списку переваг моделі перше місце посідає технологія OKOMix - попереднє змішування порошку і кондиціонера з водою, що дає змогу максимально ефективно відпирати будь-які плями й обробляти 100% тканини навіть за короткого циклу прання. Завдяки цій технології стало можливим використання програми OKOPower тривалістю всього 59 хвилин. Її зручно застосовувати для щоденного прання речей.

Технологія Jet system - ще один цікавий винахід, реалізований у цій пральній машині, - являє собою подачу розчину порошку під тиском. Компоненти мийного засобу проникають у тканину глибше, а тому прання виходить більш якісним. Витративши менше часу, ви отримаєте кращий результат.

Модель укомплектована потужним, але майже безшумним інверторним двигуном, який здатний працювати довгі роки без ремонту і профілактики. Ще один приємний сюрприз - система обробки парою для освіження речей і розгладження складок. А розумна система ProSense за допомогою датчиків самостійно зважує кожне завантаження білизни. Це дає можливість трохи коригувати витрати води та електроенергії, зменшуючи витрати власників.


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!